Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce

Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce

4.4 113 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 Stücke

Ingrediënten

Birnen-Topfenstrudel
  • Zucker
    100 g
  • Magerquark
    500 g
  • Joghurt, 3,5% Fett
    200 g
  • Weichweizengrieß
    45 g
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    3 TL
  • Eier
    3
  • Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben und Saft ausgepresst
    ½
  • Birnen (ca. 2-3 Stück)
    450 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Strudelteigblätter
    4
Vanillesauce
  • Milch
    400 g
  • Ei
    1
  • Zucker
    50 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    ½
  • Speisestärke
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 11 g
Calorieën 1022 kJ / 244 kcal
Vetten 8 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...