Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)
- 200 g Essiggurken
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 4 Cervelats, Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren
- 1 EL Senf (mild)
- 50 g Weissweinessig
- 70 g pflanzliches Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 100 g Zwiebeln (optioneel)
- 10 g Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen zur Dekoration (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3684 kJ / 880 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2411 mg
Alternatieve recepten
Wurst-Käse-Salat
10min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Hörnlisalat
30 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10min
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1h
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Schinkengipfeli
35 min