Panini allo yogurt e farina di castagne

Panini allo yogurt e farina di castagne

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
20 pezzi

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 80 g di acqua + q.b.
  • 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g zucchero
  • 125 g di yogurt naturale non zuccherato
  • 200 g di farina manitoba
Impasto
  • 125 g di farina di castagne
  • 80 g di farina manitoba
  • 70 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • latte q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 200.9 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 337.9 kJ / 80.8 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 15.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...