Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di acqua + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 125 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 125 g di farina di castagne
- 80 g di farina manitoba
- 70 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 337.9 kJ / 80.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 200.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai cereali
3h
Impasto base per pane
1 godz.
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.
Focaccia al latte
6 godz. 30 min
Pagnotta rustica
3h
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4 Std.
Pane agli spinaci
3h
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min