
Apparaten en accessoires
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
Gestoomde kip en noedels
-
Chinese vermicelli200 g
-
water en een beetje meer om te dippen600 g
-
kipfilet zonder vel, heel400 g
-
zout3 tl
-
kipfilet zonder vel, in blokjes gesneden (± 2-3 cm)800 g
Garnituren en dressing
-
geroosterde gezouten pinda's100 g
-
teentjes knoflook6
-
sjalotten100 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
gember, vers wortel geschild, in dunne plakjes gesneden (± 1-2 mm)20 g
-
citroengras, vers alleen het witte gedeelte, in stukken20 g
-
vissaus50 g
-
limoensap80 g
-
citroenschil, geraspt groen1 tl
-
honing50 g
Kip en knoflook pasta
-
water1200 g
-
olijfolie10 g
-
zout1 tl
-
pasta, droge type, penne400 g
-
boter50 g
-
meel20 g
-
witte wijn60 g
-
citroensap30 g
-
bouillonpasta1 el
-
kappertjes op azijn20 g
-
bieslook, vers10 g
Kip noedelsalade
-
lente-ui in dunne plakjes20 g
-
rode ui in dunne plakjes50 g
-
rode peper, vers in dunne plakjes1
-
koriander, vers in stukjes (2 cm)20 g
Kip couscous salade
-
couscous300 g
-
zout2 tl
-
rode ui150 g
-
rode paprika gezaaid, in stukjes150 g
-
appel in vieren gesneden200 g
-
courgette in stukken150 g
-
witte wijnazijn50 g
-
olijfolie50 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
pijnboompitten (optioneel)20 g
-
olijfolie3 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
613.5 kcal /
2566.9 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
19.4 g
Koolhydraten
74.4 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
4.6 g
Natrium
1888.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux