
Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Voeding per 1 portie
Calorieën
691.9 kcal /
2894.7 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
31.3 g
Koolhydraten
79.6 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
9.1 g
Natrium
434.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Chili con carne
40min
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Chai-theepoeder
15min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Geen beoordelingen