![Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e191af956c4cabae178ac102a1a0acf2/Derivates/027ecc48553e6bbdc4087297bd183c44d42847c5.jpg)
Compatibele versies
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Linzen
- 1000 g water
- 300 g droge zwarte linzen , type Beluga
- 5 g olijfolie
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Selderij-appelmengsel
- 170 g selderstengels, in stukken
- 180 g appel, geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken
- 20 g vers geperst citroensap
Framboos vinaigrette & walnoten
- 40 g gepelde walnoten
- 100 g frambozen, vers of bevroren
- 60 g rode bietensap
- 30 g azijn
- 40 g olijfolie
- 15 g mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Stracciatella yoghurt
- 80 g pure chocolade, in stukken
- 300 g yoghurt
- 20 g honing
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
Dienst
- 120 g stevige tofu, in blokjes
- ½ bos verse peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2894.7 kJ / 691.9 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 79.6 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 434.9 mg