Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portie
Ingrediënten
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
434.9 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Vetten
31.3 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
79.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Sangria
10min