Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 50min
4 porties
Ingrediënten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
75.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Hornazo
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Harde pistachekoekjes
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen