Apparaten en accessoires
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 50min
4 porties
Ingrediënten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
75.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min