Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins

Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

  • boter om in te vetten
Fruit muffins
  • appels geschild, in vieren gesneden
    200 g
  • water
    40 g
  • bananen rijp, in stukken (± 2 bananen)
    200 g
  • volkoren tarwebloem
    100 g
  • bloem
    200 g
  • bruine suiker
    35 g
  • eieren
    2
  • bakpoeder
    2 tl
  • baking soda
    2 tl
  • havervlokken
    100 g
  • yoghurt
    60 g
  • gemalen kaneel
    ½ tl
  • frambozen vers of bevroren
    80 g
Pasta, erwten en garnituur
  • water
    1200 g
  • groentebouillonpasta
    1 volle tl
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • pijnboompitten
    20 g
  • pasta, droog farfalle type
    350 g
  • olijfolie en een beetje meer om te besprenkelen
    5 g
  • groene erwten, vers of bevroren
    250 g
  • Parmezaanse kaas
    100 g
Vinaigrette
  • uien
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie
    30 g
  • honing
    10 g
  • azijn
    50 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ - ¾ tl
Opdienen
  • rucola
    100 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 1143.8 kcal / 4785.8 kJ
Eiwitten 41.4 g
Vetten 26.8 g
Koolhydraten 185.3 g
Vezels 15.6 g
Verzadigd vet 7.6 g
Natrium 1808.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...