Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 210 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème au sucre
- 60 g de farine de blé
- 250 g de cassonade
- 60 g de lait
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 - 12 noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344.1 kJ / 560.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits au citron
55min
Riz zembrocal
55min
Bread and butter pudding
55min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Cake pomme et cannelle
55min
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55min
Gâteaux banane-noisette
55min
Gâteau Émilie
45min