Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 210 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème au sucre
- 60 g de farine de blé
- 250 g de cassonade
- 60 g de lait
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 - 12 noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344.1 kJ / 560.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Velouté de carottes au cheddar
50 Min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Cake pistache et fleur d'oranger
1sa
Cake aux fruits secs
2h
Crème dessert au sirop d'érable
20 Min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1sa
Curd de clémentine
30 Min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Cookies-brownies
20 Min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Cheesecake aux speculoos
1sa