Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 40 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 210 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
La crème au sucre
- 60 g de farine de blé
- 250 g de cassonade
- 60 g de lait
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 - 12 noix de pécan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2344.1 kJ / 560.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Rochers coco et chocolat
35min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min
Tarte au saint-nectaire
50min
Tarte au sucre
3h 50min
Crispy potatoes
50min
Bouchées aux speculoos
2h 30min
Iles flottantes à la pistache
1h
Tarte chocolat-cacahuète
1h 30min
Cheesecake aux speculoos
1h