Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons rouges, en lanières (5 mm)
- 230 g de champignons de Paris, frais en tranches (1 cm)
- 2 c. à soupe de poudre de paprika, mi-fort
- 2 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
- 600 g d'émincé de poulet
- 50 g de cornichons en tranches de 5 mm, coupées en trois dans le sens de la longueur
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 3 c. à soupe d'eau
- 100 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Salade de poulet au curry
30 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Riz Casimir
45 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Curry panang
45 Min
Gratin de cornettes
50 min
Pain toupie rapide
40 Min