Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3278 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min
Sauce cocktail
5min
Soupe du chalet
40min
Soupe au vin de Soleure
1h
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Macaronis du chalet
45 Min
Émincé à la zurichoise
50min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h