Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce à l’ail
15min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 Min
Mousse au thon
5min
Vol-au-vent aux quenelles
30 Min
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.