Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile végétale
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût
- 200 g de champignons, frais, coupés en lamelles (5 mm)
- 1 poivron rouge (150 g) coupé en dés (2 cm)
-
2
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de farine de graines de caroube
- 2 c. à café de moutarde
- 2 c. à soupe de paprika doux
- ½ c. à café de poivre, moulu
- 150 g de crème acidulée, 10 % de matières grasses
- 100 g de concentré de tomates
- 150 g d'eau
- 400 g de céleri-rave, en morceaux
- 300 g de persil racine, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2222 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Papet vaudois
55 min
Boulettes sur purée Parmentier
1 godz.
Stroganoff
45 min
Mousse au thon
5 min
Riz Casimir
45 min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min