Apparaten en accessoires
Risotto alle cinque P
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
1 bouquet de persil frais d'(env. 20 g), effeuillé
-
100 g de parmesan en morceaux (2 cm)
-
20 g d'huile d'olive
-
300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 min.)
-
100 g de vin rouge
-
80 g de concentré de tomates
-
750 g d'eau
-
100 g de crème entière
-
1 ½ c. à café de sel
-
4 pincées de poivre, moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2061 kJ /
491 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
62 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - mars/avril 2022
6 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Papet vaudois
55 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Croûtes au fromage au four
35 Min
Riz Casimir
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Croissants au jambon
35 Min
Milanais
3 Std.
Rösti bernois
40 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min