Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa aux tomates
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de jalapeños, tranchés en bocal, égouttés
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de tomates, coupées en quatre
- ¼ de c. à café de sel
- 1 pointe de couteau de poivre de Cayenne, moulu
Les nachos
- 250 g de chips tortilla, nature
- 190 g de cheddar
Le guacamole
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 piment rouge, tout type, épépiné, en morceaux (2 cm)
- ¾ de bouquet de coriandre, fraîche (env. 15 g), pluches
- 2 avocats (env. 490 g), dénoyautés, pelés, en morceaux (2 cm, soit env. 240 g)
- 1 citron vert, le jus uniquement
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2697 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Minestrone d’automne
30 min
Bowl de saumon teriyaki
50min
Cocktail de crevettes à la nordique
20 min
Burrito-Bowl
45 min
Ragoût de poulet et raïta à la tomate
30 min
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Geen beoordelingen
Smash au gin et au basilic
10 Min
Soupe miso aux légumes
40 min
Fajitas express
40 min
Dip façon salade César
45 min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Pesto de roquette et piments rouges
5 Min