
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'amandes blanchies
- 50 g d'oignons de printemps en morceaux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau en cubes (2 cm)
- 1200 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches type farfalle
- 300 g de carottes en tranches (4 mm)
-
200
g de petits pois surgelés
of 200 g de petits pois frais - 30 g de vinaigre
- 5 g de zeste de citron râpé
- 100 g de fromage frais à tartiner
- ¼ - ½ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre moulu
- 60 g de feuilles de laitue verte en tranches
- 60 g de jeunes pousses d'épinards fraîches
- 20 g d'oignons de printemps en fines lamelles, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 411.5 kcal / 1721.5 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Natrium
- 291.5 mg