Ensalada César vegana con garbanzos asados

Ensalada César vegana con garbanzos asados

4.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

  • 150 g de anacardos crudos
  • 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 pellizcos de pimienta molida
  • 180 g de agua (y algo más, caliente, para remojar)
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 15 g de alcaparras
  • 10 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire) vegana
  • 2 cucharaditas de mostaza de Dijon
  • 2 cucharaditas zumo de limón
  • 150 - 200 g de lechuga romana en trozos
  • 250 g de tomates cherry en mitades
  • 2 aguacates en láminas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 914.3 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 2057 kJ / 491 kcal
Vetten 37.9 g
Vezels 12.3 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 33.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...