Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de anacardos crudos
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 180 g de agua (y algo más, caliente, para remojar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 15 g de alcaparras
- 10 g de salsa inglesa, vegana
- 2 cucharaditas de mostaza de Dijon
- 2 cucharaditas de zumo de limón
- 150 - 200 g de lechuga romana en trozos
- 250 g de tomates cherry en mitades
- 2 aguacates en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2057 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 914.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de quinoa roja
45 min
Ensalada con salsa de yogur y albahaca
15min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada y yogur con salsa de mango
12h 50min
Ensalada estilo tailandés con salsa de cacahuetes
30 min
Poke bol vegano con tahini de aguacate
45 min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1h
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 Min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20 min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1h 5min