Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)

Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 pezzi

Ingrediënten

  • 20 g di pomodori secchi in pezzi
  • 100 g di Cheddar in pezzi
  • 120 g di burro in pezzi
  • 30 g olio di semi di girasole
  • 20 g di miele
  • 1 uovo
  • 220 g di latte
  • 120 g di farina senza glutine
  • 120 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 254 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 959.8 kJ / 229.4 kcal
Vetten 15.2 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 19.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...