Risotto alla pescatora

Risotto alla pescatora

4.7 13 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
3 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 260 g di pesce misto
  • 3 capesante
  • 30 g di brandy
  • 30 g di vino bianco secco
  • 240 g di riso Carnaroli
  • 580 g di brodo di pesce o vegetale
    580 g di acqua calda (non bollente), + 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce o vegetale
  • 1 cucchiaino raso di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1557.9 mg
Eiwitten 30.4 g
Calorieën 2312.2 kJ / 552.6 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 68.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...