Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel, et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf, et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (optioneel)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Petits pains aux raisins
24h
Croissants au beurre
16h 15 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche feuilletée tressée
17u. 45min
Brioche feuilletée
5h