Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 977 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains aux raisins
20 godz. 15 min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Brioche tressée
14h 40min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Baguette tradition
15h 25min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min