Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 977 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée à la cannelle
8h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâte à pizza
1h
Sablés façon mendiants aux fruits secs
1h
Tarte au sucre
3h 50min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Tarte au fromage blanc et citron
7hod. 30min
Brioche Nanterre
4h 15min