Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
of 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 26.4 mg
Alternatieve recepten
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 godz. 30 min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Brioche tressée
14h 40min
Brioche feuilletée
5h
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Madeleines au citron
6h 40min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min