Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bandes de zeste d'orange non traitée (fines et sans le ziste)
- 20 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 819.6 kJ / 195.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 30.5 mg
Alternatieve recepten
Guirlach nougat
1sa 30 dk
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Fraisier
15h
Caramel liquide
35 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
3h 50min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Assortiments de makis
1sa 30 dk
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Chantilly
5min