Apparaten en accessoires
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Goulash van linzen en champignons
45min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Kleine aspergeflans
55min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Hongaarse champignonsoep
30min