Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porties

Ingrediënten

  • witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
    4
  • honing
    1 el
    1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • sojasaus
    1 el
  • suiker
    30 g
  • misopasta
    50 g
  • sesamolie
    4 el
  • witte wijn
    2 el
    2 el sake
  • olie om in te vetten
  • shiitake, vers in plakjes (1 cm)
    200 g
    200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
    800 g
  • verse sperziebonen (of bevroren)
    300 g
  • verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
    10 g
  • water
    300 g
  • zout
    ½ tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1628.6 mg
Eiwitten 46.3 g
Calorieën 2663 kJ / 636.5 kcal
Vetten 29 g
Vezels 12.9 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 51.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...