Apparaten en accessoires
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Noten bolognese
35min