
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
-
1
el honing
of 1 el mirin (zoete rijstwijn) - 1 el sojasaus
- 30 g suiker
- 50 g misopasta
- 4 el sesamolie
-
2
el witte wijn
of 2 el sake - olie om in te vetten
-
200
g shiitake, vers in plakjes (1 cm)
of 200 g verse champignons in plakjes (1 cm) - 800 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
- 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
- 10 g verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
- 300 g water
- ½ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 636.5 kcal / 2663 kJ
- Eiwitten
- 46.3 g
- Vetten
- 29 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vezels
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 1628.6 mg