Apparaten en accessoires
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Roze roerei
15 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min