Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
TM6

Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

  • 4 witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 1 el honing
    of 1 el mirin (zoete rijstwijn)
  • 1 el sojasaus
  • 30 g suiker
  • 50 g misopasta
  • 4 el sesamolie
  • 2 el witte wijn
    of 2 el sake
  • olie om in te vetten
  • 200 g shiitake, vers in plakjes (1 cm)
    of 200 g verse champignons in plakjes (1 cm)
  • 800 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
  • 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
  • 10 g verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
  • 300 g water
  • ½ tl zout

Voeding
per 1 portie
Calorieën
636.5 kcal / 2663 kJ
Eiwitten
46.3 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
51.6 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
1628.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten