Apparaten en accessoires
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Bessencurd
20min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Omelet met gehakt
1u. 10min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min