
Apparaten en accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Voeding per 1 stuk
Calorieën
147.4 kcal /
616.5 kJ
Eiwitten
3.5 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
13.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
186.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux