Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip

Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 stuks

Ingrediënten

  • teentje knoflook
    1
  • Cheddar kaas in stukken
    40 g
  • water
    1600 g
  • vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    300 g
  • rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    350 g
  • olijfolie
    5 el
  • eierdooier
    1
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen peper
    3 snuifjes
  • paneermeel en iets meer om in te wentelen
    90 - 130 g
Yoghurt dip
  • yoghurt
    150 g
  • olijfolie
    1 el
  • limoenschil
    1 tl
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • verse peterselie als afwerking
    ½ bos

Voeding per 1 stuk

Calorieën 147.4 kcal / 616.5 kJ
Eiwitten 3.5 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 13.6 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 2 g
Natrium 186.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...