Apparaten en accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
186.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
616.5 kJ /
147.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50 min
Tumis Buncis
No ratings
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Glutenvrije gevulde pepers
No ratings
Goulash van linzen en champignons
45 min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Paddenstoelentaart
1 h 30 min
Borscht
50 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 h 30 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 h 10 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 h 10 min