Apparaten en accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
186.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
616.5 kJ /
147.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Borscht
50min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Linzensoep met spinazie
50min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min