Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 320 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1h 20min