Apparaten en accessoires
Paashaas apero-hapjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
18 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
320 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Snelle kaassoufflés
45min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Lemon curd
20min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Mayonaise
5min