Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 320 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Vegan jus
40 min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Venkelsapje
10 Min
Pitabrood
2h