Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 320 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Zachte graanrepen
1 godz.
Papaya'péro
30 min
Beef laab
1h 5 min
Dropijs
8u. 30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 godz. 30 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Pitabrood
2 godz.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Honingraat
1h 30min