
Apparaten en accessoires
Paashaas apero-hapjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
18 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
320 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Curryketchup
30min
Kruimeldeeg
5min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Pâté in korst
10u.
Granité van koffie
8u. 10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Frangipanetaart
1u. 25min
Koffielikeur
40min