Apparaten en accessoires
Paashaas apero-hapjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
18 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
320 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Vers pastadeeg
1u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Brownie koekjes
1u. 35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Aardbeienmojito
10min
Mojito
10min
Candy Cane-koekjes
1u. 45min