
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber dun gesneden
- 320 g risottorijst type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember geraspt
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431 kcal / 1803 kJ
- Eiwitten
- 6 g
- Vetten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g