Rabarber, gember en citroen risotto

Rabarber, gember en citroen risotto

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties

Ingrediënten

  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • rabarber dun gesneden
    200 g
  • risottorijst type Carnaroli
    320 g
  • witte wijn
    80 g
  • water
    800 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    1 tl
  • boter
    20 g
  • verse gember geraspt
    20 g
  • citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 431 kcal / 1803 kJ
Eiwitten 6 g
Vetten 14.6 g
Koolhydraten 67.9 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 12.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...