
Apparaten en accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Voeding per 1 portie
Calorieën
431 kcal /
1803 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
14.6 g
Koolhydraten
67.9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Mochi's met sesamvulling
50min
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Gazpacho
1u. 15min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Beef laab
1u. 5min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min