Apparaten en accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1803 kJ /
431 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
67.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Indiase groentencurry
50min