Apparaten en accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1803 kJ /
431 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
67.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Soba noodle mee goreng
40min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Miso Udon Noedels
20min