Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan jus
40 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Bellini cocktail
5 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1小时 5 分钟
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen