Apparaten en accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1803 kJ /
431 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
67.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentepannenkoekjes
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Tunesische Chorba
45min
Pompoen baba ganoush
35min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Hollandaisesaus
15min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen