Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnituur van courgette
30 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30 min
Boekweit met champignons
25 Min
Hornazo
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35 Min