Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 68.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Bouza (crèmes à la noisette)
3 Std. 30 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Brioche des rois
6h 35min
Tarte briochée aux abricots
3h 10 min.
Baklava doré
25h 25 min
Soupe complète végétarienne
30min
Lasagnes aux asperges et champignons
2h
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2 Std. 40 Min
Gaufre à l'avoine et à la banane sans gluten
35min
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45min
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1 Std. 25 Min