Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de ricotta
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 1 blanc d'œuf
- 70 g d'eau
- 1 pincée de sel
La farce
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 1 jaune d'œuf
- 1 pistil de safran
- 25 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
- sucre glace maison, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 376.9 kJ / 89.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 68.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche lorraine individuelle
2h
Hamburger langos et salade verte
1h 30min
Velouté de panais, petits pois et moules
55 min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1h 50 min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2 godz. 45 min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
La sauce sriracha 🌶️🌶️🌶️
168h 30min
Gaufrettes roulées farcies (Marquesitas)
1h 15min
Petits beignets de carnaval
3h
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Terrine de fromage frais aux herbes
2 godz. 20 min
Flan aux cosses de petits pois, sauce yaourt à la menthe
1 Std. 40 Min