Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 36.1 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 770.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 Min
Porridge with Pear Compote
25 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Falafel
24h
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 Min
Polenta
1h
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Polenta Cake
1h
Red Lentil Soup
40min