Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 400 g buckwheat flour
- 120 g water
- 2 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
Bolognese Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 200 g fresh button mushrooms, halved or quartered
- 200 g sausage meat, broken in pieces (see tip)
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 100 g red wine
- 800 g passata, preferably homemade
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 sprig fresh thyme
- 1 bay leaf
Béchamel Sauce
- 70 g buckwheat flour
- 70 g unsalted butter, diced
- 700 g milk
- 2 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 36.1 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 770.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Fire and Ice Coleslaw
4 Std. 15 Min
Coconut Lassi
5 min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Chili non Carne
1 godz.
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Green Tea Smoothie
10 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min