Buckwheat Lasagne

Buckwheat Lasagne

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 40min
8 portions

Ingrediënten

Buckwheat Pasta
  • buckwheat flour
    400 g
  • water
    120 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • fresh parsley thick stems removed, cut in pieces
    4 sprigs
Bolognese Sauce
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    150 g
  • carrots cut in pieces
    100 g
  • olive oil
    15 g
  • fresh button mushrooms halved or quartered
    200 g
  • sausage meat broken in pieces (see tip)
    200 g
  • beef mince broken in pieces
    500 g
  • red wine
    100 g
  • passata preferably homemade
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • fresh thyme
    1 sprig
  • bay leaf
    1
Béchamel Sauce
  • buckwheat flour
    70 g
  • unsalted butter diced
    70 g
  • milk
    700 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    3 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 770.7 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2853.3 kJ / 682 kcal
Vetten 36.1 g
Vezels 8.9 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 60.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...