Apparaten en accessoires
Rucola taart
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1292 kJ /
309 kcal
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2u. 20min
Snelle kaassoufflés
45min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Paella met kidneybonen
55min
Curryworst en linzen
1u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Familie kip galette
1u. 55min
Zweedse worteltaart
2u.