
Apparaten en accessoires
Rucola taart
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
309 kcal /
1292 kJ
Eiwitten
14.8 g
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Basis karamel
25min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.