Apparaten en accessoires
Rucola taart
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1292 kJ /
309 kcal
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fatayer met kaas en munt
2u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Pasta met prei en ajvar
30min
Penne met mosselen
1u. 5min
Chili non Carne
1u.
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min