Apparaten en accessoires
Rucola taart
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1292 kJ /
309 kcal
Vetten
17.8 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Chili non Carne
1 Std.
Azteca taart
1 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min