Apparaten en accessoires
Herb Mustard
Voorbereiding. 5min
Totaal 8u. 10min
2 jars
Ingrediënten
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
14.4 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Vetten
49.4 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
23.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
No ratings
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
No ratings
Fish and Avocado Loaf
2 h
Tahini
25 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 h 30 min
Banana Peel "Pulled Pork"
30 min
Aquafaba meringue kisses
2 h 30 min
Stretchy melty cheese
20 min
Vegan Parmesan
15 min
Vegan custard
15 min
Greek Fava dip
50 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 h 30 min