Apparaten en accessoires
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
300 g
Ingrediënten
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
1422 mg
Eiwitten
22.9 g
Calorieën
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Vetten
26.9 g
Vezels
12.3 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
86.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
We Celebrate our Uniqueness
19 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Basic cheesecake
10u.
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Geen beoordelingen
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2u. 30min
Vegan Bolognese
50min
Hibiscus and Raspberry Tart
2u. 35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1u. 20min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1u. 30min
Mushroom risotto
30min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Vegan burgers
45min