Compatibele versies
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried brown lentils
- 270 g water, plus extra to soak
- 50 g cauliflower, cut into small florets
- 15 g fresh baby spinach leaves
- ¼ tsp sweet paprika
- Voeding
- per 210 g
- Calorieën
- 515.3 kJ / 123.2 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 39.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot purée (first foods)
30min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2u. 20min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15min
Apple purée (first foods)
20min