Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)

2.1 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g dried brown lentils
  • 270 g water, plus extra to soak
  • 50 g cauliflower, cut into small florets
  • 15 g fresh baby spinach leaves
  • ¼ tsp sweet paprika

Voeding
per 210 g
Calorieën
515.3 kJ / 123.2 kcal
Eiwitten
8.8 g
Koolhydraten
22.4 g
Vetten
0.6 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
4.7 g
Natrium
39.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten