Apparaten en accessoires
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
210 g
Ingrediënten
-
dried brown lentils30 g
-
water plus extra to soak270 g
-
cauliflower cut into small florets50 g
-
fresh baby spinach leaves15 g
-
sweet paprika¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 210 g
Natrium
39.8 mg
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
515.3 kJ /
123.2 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
22.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Baby and toddler
30 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Apple purée (first foods)
20min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2u. 20min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min