Spargel-Bärlauch-Risotto
TM6

Spargel-Bärlauch-Risotto

4.7 (514 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 20 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
    of 20 g Petersilie, frisch, abgezupft
  • 35 g Zwiebel, in Streifen
  • 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
  • 30 g Olivenöl
  • 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
  • 60 g Weißwein, trocken
  • 700 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • 20 g Butter, in Stücken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2106 kJ / 504 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
69 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
2.1 g
Natrium
868 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten