Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
of 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 868 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Zucchini
40 min
Bärlauch-Risotto
35 min
Maronenrisotto
30 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 min