Spargel-Bärlauch-Risotto

Spargel-Bärlauch-Risotto

4.7 566 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Bärlauchblätter, frisch halbiert
    20 g
    20 g Petersilie, frisch, abgezupft
  • Zwiebel in Streifen
    35 g
  • Spargel, weiß Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis z. B. Carnaroli
    320 g
  • Weißwein, trocken
    60 g
  • Wasser
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Butter in Stücken
    20 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 504 kcal / 2106 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 69 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 868 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...