
Apparaten en accessoires
Bärlauch-Risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Bergkäse in Stücken40 g
-
Bärlauchblätter, frisch20 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter10 g
-
Speckwürfel40 g
-
Risottoreis320 g
-
trockener Weißwein60 g
-
Wasser720 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Voeding per 1 Portion
Calorieën
422 kcal /
1766 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
64 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

THERMOMIX® Magazin 2/2020
43 recepten
Duitsland
Duitsland