Bärlauchknödel mit Tomatensugo

Bärlauchknödel mit Tomatensugo

4.5 603 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 Portion

Ingrediënten

  • altbackene Brötchen in Stücken
    2
  • Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
    40 g
  • Schalotten
    100 g
  • Butter
    20 g
  • körniger Frischkäse
    200 g
  • Paniermehl
    30 g
  • Eier
    3
  • Speisestärke
    2 EL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Zucker
    2 TL
  • Worcester-Sauce
    2 Spritzer
  • Wasser
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 1203 kJ / 288 kcal
Vetten 9 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...