Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbis-Serviettenknödel
- 250 g Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g Butternuss-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
Pilz-Spinat-Rahm
- 30 g Butter
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 300 g frische Pilze, gemischt (z.B. Champignons, Birkenpilze, Kräuterseitlinge), in Stücken
- 50 g trockener Weißwein
- 2 TL Mehl
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig
- 150 g Sahne
- 300 g Babyspinat, frisch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2597 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Kürbisspätzle (Österreich)
1 godz.
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 godz. 10 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 godz. 15 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 godz.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 godz. 15 min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 godz. 30 min
Kas-Press-Knödel
45min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min