Compatibele versies
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1522 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Risotto
30 Min
Risotto milanese
35 Min
Polenta
30 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Schnelle cremige Polenta
25min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1 Std. 15 Min
Cremige Polenta
45 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Erbsen-Risotto
50 Min
Risotto alla Milanese
35 Min