Compatibele versies
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 750 g Milch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta-Grieß
- 1 Ei
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1522 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Risotto
30min
Polenta
30min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1 godz. 15 min
Cremige Polenta
45min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 godz. 40 min