Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbiskernpesto
- 30 g Kürbiskerne
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 60 g Kürbiskernöl
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Erbsensuppe
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 700 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Erbsencremesuppe
30 min
Erbsencremesuppe
25min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Süßkartoffelsuppe
30 min