Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Kren, frisch, geschält, in Scheiben
- 4 EL veganer Sauerrahm
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 500 g Wasser
- 80 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Chilipulver
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 120 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 20 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 TL Agavensirup
- 1 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Brennnessel-Gemüsesuppe mit Gewürz-Croûtons
1h
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min