Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Eiwitten
- 257.2 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 73.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 29.8 g
- Natrium
- 4086.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de res
1h 15 min
Adobo básico
30 min
Queso panela en salsa roja con nopales
50 min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Totopos con requesón
1h 20 min
Pierna de cerdo colorada
1h
Chiles en escabeche
1h
Mole de pimienta
25 min
Caldo de camarón
40 min
Clemole rojo
40 min
Caldo de camarón
25 min