Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Eiwitten
- 257.2 g
- Koolhydraten
- 95.3 g
- Vetten
- 73.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 29.8 g
- Natrium
- 4086.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de guayaba
40 min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Nicuatole de mamey
3 godz. 30 min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1óra
Chicharrón en salsa verde
35p
Salsa de chile manzano
10min
Caldo de camarón
25p
Huauzontles en caldillo de jitomate
50p
Chile manzano en vinagre
10min
Mole de olla
35p
Quesadillas de chicharrón prensado
30p
Chiles chipotles dulces
1óra