Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 10 g Öl
- 10 - 15 g gelbe Currypaste
- 200 g Spitzkohl, in Streifen (ca. 5 mm)
- 150 g Zucchini, in Würfeln (1,5 cm)
- 80 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Kokosmilch
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
- ¾ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1582 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1008 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Eintopf
40min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30min
Spitzkohl-Curry
35min
Kokossuppe mit Pak Choi
25min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min