Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
of 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 35.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 570.5 mg
Alternatieve recepten
Lemony Green Beans
20 min
Marry Me Chicken
40 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Strawberries and Cream Whip
5 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Musubi a Hawaiian Snack
30 Min
Loaded Potato Soup
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min