Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto de rúcula
- 80 g queijo parmesão
- 35 g azeite
- 1 dente de alho
- 25 g caju
- 50 g rúcula
- 10 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
Polenta
- 150 g sêmola de milho
- 500 g água
- 250 g casca de cebola, cenoura, alho-francês e outras a gosto
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, cebolinho, manjericão, etc.)
- 300 g leite
- 70 g queijo-creme
- 1 queijo burrata
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1548.3 kJ / 370.1 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Molho Teriyaki
25 λεπτ.
Creme de inhame e ervilha
40 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1ωρ. 30 λεπτ.
Chutney de manga
1ωρ. 20 λεπτ.
Tofu assado de lentilhas vermelhas
8u. 30min
Arroz integral
55 min
Molho oriental para legumes
10 λεπτ.
Esparregado com polenta frita
2 godz. 30 min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30 λεπτ.
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1ωρ. 30 λεπτ.
Risoto de espargos e açafrão
35min