Apparaten en accessoires
Conserva de beterraba agridoce
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 30min
2 frascos de
Ingrediënten
-
beterraba cozida em tiras650 g
-
vinagre de vinho branco400 g
-
açúcar400 g
-
sal120 g
-
Azeite q.b. p/ cobrir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 frasco de
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
3973.8 kJ /
949.8 kcal
Vetten
0.7 g
Koolhydraten
231.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fevereiro - Frutas e legumes do mês
14 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Caponata de beringela
1u. 30min
Satay de carne
2u. 30min
Pizza de cogumelos com queijos
27u.
Arepas com ovo e tomate
30min
"Hot Pockets" proteicos (pão de frigideira recheado)
50min
Pão ralado com alho e ervas aromáticas
5min
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1u.
Beringelas recheadas com quinoa
2u.
Vichyssoise de aipo
40min
Empada de borrego com puré de batata
Geen beoordelingen
Dhal de coco
25min
Pad Thai
45min