Risoto de borrego com couve-flor e pão picante

Risoto de borrego com couve-flor e pão picante

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
6 doses

Ingrediënten

  • couve-flor cortada em fatias finas
    250 g
  • sobras de pão cortado em cubos
    100 g
  • Pimenta q.b.
  • alecrim só as folhas
    3 pés de
  • cominhos
    1 c. chá de
  • colorau
    1 c. chá de
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • borrego limpo cortado em cubos pequenos
    500 g
  • vinho branco
    200 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • caldo de galinha caseiro
    700 g
    700 g água, e 1 cubo de caldo de galinha

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 29 g
Calorieën 0 kJ / 507 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...