Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g couve-flor cortada em fatias finas
- 100 g sobras de pão cortado em cubos
- Pimenta q.b.
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de colorau
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 2 dentes de alho
- 500 g borrego limpo cortado em cubos pequenos
- 200 g vinho branco
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 320 g arroz p/ risoto
-
700
g caldo de galinha caseiro
of 700 g água e 1 cubo de caldo de galinha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto à portuguesa
1 Std.
Risoto de pato
1hod. 15min
Calulu de peixe
40 Min
Risoto de camarão e leite de coco
30min
Bobó de camarão
45min
Gelado de ananás e leite de coco
8h 25min
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Risoto com queijo parmesão
30min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50min
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Sopa de carne dinamarquesa
30min