
Apparaten en accessoires
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Gevulde gestoomde broodjes met champignonsaus
-
melk150 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
gedroogde gist1 tl
-
ei1
-
bloem 10% eiwitgehalte250 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 ¼ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¼ tl
-
uien gehalveerd60 g
-
knoflookteentjes3
-
kippengehakt300 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
olie om in te vetten
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden30 g
-
champignon de Paris, vers in plakjes gesneden300 g
-
water150 g
-
room, min. 30% vet200 g
Zuurkoolsoep
-
uien gehalveerd120 g
-
baconblokjes120 g
-
water1000 g
-
zuurkool, vers gekookt250 g
-
wortelen in plakjes gesneden80 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
jeneverbessen3 - 4
-
groentebouillonpasta2 tl
-
aardappelen (ca. 100 g), in blokjes gesneden (2-3 cm)2 - 3
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse peterselie voor de garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
892.5 kcal /
3734.3 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
46.4 g
Koolhydraten
87.9 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
22.5 g
Natrium
1874 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Perzik Bellini
5min
Coconut Dream
10min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Granaatappel Mojito
10min
Bellini cocktail
5min
Russische salade
Geen beoordelingen