Apparaten en accessoires
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Gevulde gestoomde broodjes met champignonsaus
-
melk150 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
gedroogde gist1 tl
-
ei1
-
bloem 10% eiwitgehalte250 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 ¼ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¼ tl
-
uien gehalveerd60 g
-
knoflookteentje3
-
kippengehakt300 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
olie om in te vetten
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden30 g
-
champignon de Paris, vers in plakjes gesneden300 g
-
water150 g
-
room, min. 30% vet200 g
Zuurkoolsoep
-
uien gehalveerd120 g
-
baconblokjes120 g
-
water1000 g
-
zuurkool, vers gekookt250 g
-
wortelen in plakjes gesneden80 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
jeneverbessen3 - 4
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
aardappelen (ca. 100 g), in blokjes gesneden (2-3 cm)2 - 3
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse peterselie voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1874 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
3734.3 kJ /
892.5 kcal
Vetten
46.4 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
22.5 g
Koolhydraten
87.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen