Apparaten en accessoires
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Gevulde gestoomde broodjes met champignonsaus
-
melk150 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
gedroogde gist1 tl
-
ei1
-
bloem 10% eiwitgehalte250 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 ¼ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¼ tl
-
uien gehalveerd60 g
-
knoflookteentje3
-
kippengehakt300 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
olie om in te vetten
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie blaadjes5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden30 g
-
champignon de Paris, vers in plakjes gesneden300 g
-
water150 g
-
room, min. 30% vet200 g
Zuurkoolsoep
-
uien gehalveerd120 g
-
baconblokjes120 g
-
water1000 g
-
zuurkool, vers gekookt250 g
-
wortelen in plakjes gesneden80 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
jeneverbessen3 - 4
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
aardappelen (ca. 100 g), in blokjes gesneden (2-3 cm)2 - 3
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse peterselie voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1874 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
3734.3 kJ /
892.5 kcal
Vetten
46.4 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
22.5 g
Koolhydraten
87.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Prime Board
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Pizza-Burrata
1h 40min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
2h
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation