![MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86ce3ae0ff779631da8a77562ea64edc/Derivates/b57807e23c07fc6b877cb2fa30efadf7177f403a.jpg)
Compatibele versies
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling en marinade
- 105 gram olijfolie, plus 3 el meer
- 70 g uien
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 400 g champignon de Paris, vers, in vieren gesneden
- 1 ½ tl zout
- 1 ½ tl zwarte peper, vers gemalen
- 3 tl paprikapoeder
- 1 el honing
- 1 tl kaneel, gemalen
- 1 - 1 ½ tl zout, naar smaak
- 400 g nieuwe aardappelen
- 250 g pastinaak
- 1000 g kalfsvlees, schouder, gesneden voor een rollade
- 100 g Serranoham gesneden
Champignon-aardappelsoep
- 100 g uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g aardappelen, bloemig, in stukjes gesneden
- 250 g verse champignons, in plakjes
- 50 g prei, in plakjes gesneden
- 40 g olijfolie
- 550 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
Madarijn-tiramisu
- 250 g espressokoffie koud
- 70 - 90 g Cointreau
- 25 g cacaopoeder
- 5 eieren, gescheiden
- 40 g suiker
- 750 g mascarpone
- 30 lange vingers (boudoirs)
- 300 g mandarijn partjes, uit blik, uitgelekt
Champignon-aardappelsoep en afwerking van kalfsvlees en groenten
- 50 g room, elk type (van koemelk)
- zout, naar smaak
- zwarte peper, vers gemalen, naar smaak
- witte wijnazijn, naar smaak
- zure room, om te garneren
- cacaopoeder, voor garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 9263.8 kJ / 2214.1 kcal
- Eiwitten
- 93.4 g
- Koolhydraten
- 133.6 g
- Vetten
- 145 g
- Verzadigd vet
- 56.4 g
- Vezels
- 14.1 g
- Natrium
- 3288.2 mg