Apparaten en accessoires
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Zoete aardappel risotto
-
verse salieblaadjes in stukjes gesneden6
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)80 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden (ca. 4 cm)300 g
-
sjalotten in tweeën gesneden60 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
zout½ tl
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
-
melk500 g
-
ei1
-
kaneel, gemalen naar smaak1 - 1 ½ el
-
suiker50 g
-
zout1 snuifje
-
maïszetmeel20 - 30 g
-
hazelnoten35 g
-
amandelen, rauw35 g
-
pure chocolade 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden60 g
-
room, elk type (van koemelk)130 g
-
ahornsiroop2 tl
-
peperkoekkruiden1 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
740.9 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
4138.1 kJ /
989 kcal
Vetten
51.7 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
107 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Pompoenrisotto met spek
25min
Couscous met lam en groenten
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Miso carbonara udon noedels
25min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min