
Apparaten en accessoires
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Zoete aardappel risotto
-
verse salieblaadjes in stukjes gesneden6
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)80 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden (ca. 4 cm)300 g
-
sjalotten in tweeën gesneden60 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout½ tl
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
-
melk500 g
-
ei1
-
kaneel, gemalen naar smaak1 - 1 ½ el
-
suiker50 g
-
zout1 snuifje
-
maïszetmeel20 - 30 g
-
hazelnoten35 g
-
amandelen, rauw35 g
-
pure chocolade 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden60 g
-
room, elk type (van koemelk)130 g
-
ahornsiroop2 tl
-
peperkoekkruiden1 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
989 kcal /
4138.1 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
51.7 g
Koolhydraten
107 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Natrium
740.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Lamscurry
1u.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10u.
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Cashew- en kokosmelk
10min
Worst met erwtenrisotto
30min
Rijstsalade
1u.
Noten bolognese
35min