Apparaten en accessoires
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Zoete aardappel risotto
-
verse salieblaadjes in stukjes gesneden6
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)80 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden (ca. 4 cm)300 g
-
sjalotten in tweeën gesneden60 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
zout½ tl
Kaneelpudding met chocoladesaus en afwerking risotto
-
melk500 g
-
ei1
-
kaneel, gemalen naar smaak1 - 1 ½ el
-
suiker50 g
-
zout1 snuifje
-
maïszetmeel20 - 30 g
-
hazelnoten35 g
-
amandelen, rauw35 g
-
pure chocolade 50-80% cacaobestanddelen, in stukjes gesneden60 g
-
room, elk type (van koemelk)130 g
-
ahornsiroop2 tl
-
peperkoekkruiden1 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
740.9 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
4138.1 kJ /
989 kcal
Vetten
51.7 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
107 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Noten bolognese
35min
Zwart-Wit Muffins
1u.
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.