Compatibele versies
Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 110 g d'eau minérale
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé
- 15 g d'huile d'olive
- 3 g de sel
La tartinade
- 1000 g d'eau
- 1500 g de fèves fraîches non écossées
- 200 g de yaourt à la grecque
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- farine, pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 2 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3301 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Fatteh d’aubergines au yaourt
50min
Salade bulgare chopska
15min
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12 godz.
Pesto au piment de Padrón
4h 15min
Tisane et biscotti
55min
Houmous aux restes de légumes
10min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40 min
Smoothie du matin aux myrtilles et au matcha
10min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3 godz. 45 min
Onion rings
20 min
Tacos à la mexicaine
55min
Cocktail jamaïcain
10min