Pierogi alle patate dolci e ricotta

Pierogi alle patate dolci e ricotta

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 10min
50 pezzi

Ingrediënten

  • 1 - 2 rametti di salvia fresca solo le foglie
  • 60 g di burro a pezzi
  • 450 g di patate americane dolci cotta, a pezzi (vedere consigli)
  • 150 g di ricotta
  • 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 250 g di acqua + q.b.
  • 120 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 220 g di farina integrale (circa il 16% di contenuto proteico)
  • 10 g olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 64.7 mg
Eiwitten 1.1 g
Calorieën 193.5 kJ / 46.2 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...